FACEBOOK:

Тържества

“Belisimma” ще Ви помогне при избора на DJ, фото и видеооператор. Агенцията работи с доказани професионалисти в тези области. Изборът на клиента става след задължителна лична среща и преглед на техни материали.

СВАТБИ

Украсата на всяко едно сватбено тържество внася стил, изисканост и индивидуалност. Ние можем да я направим по ваша представа и идеи или да се доверите се нашия професионализъм. За целта може да се възползвате от нашите промоционални пакетни цени за сватбена украса или да направите свой пакет от богатия ни асортимент от арки, изкуствени икебани, светещи завеси, калъфи за столове, украси за кола, различни видове стойки и римски колони, украса за масите на гостите, платове, балони, декорации и други. Възползвайте се от многообразието, което прадлагаме, на сватбени аксесоари: булчински букети избрани по каталог, изкуствени или естествени бутониери, покани и торти, съобразени с вашия стил и вкус, ръчно изработени и украсени църковни свещи и различни видове подаръчета за гостите ви – гипсови фигурки, бонбониери, стилни миниатюрни кошнички с цветя, кутийки с бижута и много други.

Предлагаме Ви професионален грим и прически от най-добрите професионалисти в тази област.


КРЪЩЕНЕТА

Кръщенето е ритуал, който е редно да съпътства всички християни. То е едно от седемте тайнства и в днешно време е обичай, който майките не пропускат.
На първо място при подготовката за кръщенето трябва внимателно да изберете човека, който ще бъде кръстник на детето ви. Кръстникът е духовен родител, той трябва да е негов водач и покровител, да следи дали детето върви по правилния път. Кръстникът има ключова роля по време на ритуала на кръщенето.
Мястото може да бъде църква, храм, манастир. Навсякъде, където се извършва този ритуал. Хубаво е да изберете християнски празник или ден, който символизира нещо специално за вас.
В деня на кръщенето в църквата трябва да носите хавлиена кърпа, сапун, погача, червено вино, мед, бонбони, нови дрехи за детето, празна кутия.
В края на церемонията се освещава питата, виното и меда. По традиция кръстникът трябва да е купил златно кръстче за своя кръщелник, което също трябва да бъде осветено и да се сложи на врата на детето. То вече е истински християнин.
За да бъде празникът ви още по незабравим предлагаме покани за кръщенето, подаръчета за гостите, украсени кутийки за косичка и шишенца за олио, ритуални свещи, кутии за дрешки и др.


РОЖДЕНИ ДНИ ЗА МАЛКИ И ГОЛЕМИ

Празникът на Вашето дете е незабравимо и важно събитие и Ние ще се постараем да го превърнем в едно прекрасно преживяване.
Доверете ни се за организацията на Вашето детско парти. Ще се погрижим за всеки детайл от него:
- покани за гостите;
- украса – гирлянди, балони, декори, които могат да пресъздадат желана от Вас тема за партито;
- торти, менюта за деца и възрастни;
- парти артикули – маски, шапки, свирки, конфети;
- професионални аниматори, актьори, фокусници, DJ, които ще се погрижат за доброто настроение на Вашите гости;
- можем да разработим  и да Ви предложим специален сценарий на различна тематика и с любими герои;
- куклен театър за най-малките палавници.

Децата растат и се учат най-добре, когато се забавляват!

 

ФИРМЕНИ ПАРТИТА И КОКТЕЙЛИ

За фирменото събитие са важни акцентите, които допринасят за неговата стилна визия.Тези тържества са израз и на специфичния почерк и доказан имидж на съответната фирма.Специално за вас прадлагаме:
- Изготвяне на оригинален сценарий;
- Водещ, DJ и професионално озвучаване, мултимедия;
- Тематична украса на залата – цветя, балони/със и без хелий/; печат на фирмено лого върху балони, тейбъл карти;
- Музикални и вариететни шоу програми;
- Заря и сценични пироефекти;
- Кетъринг;
- Водосвет/освещаване/

KЕТЪРИНГ

Ако желаете кетъринг на Вашето парти, ние ще Ви го осигурим, като ще Ви предложим меню по зададен от вас бюджет, съобразено с вашия вкус или направено изцяло по ваши предпочитания. Предлагаме пълен набор от посуда, както и различна украса – шоколадови фонтани, ледени фигури, цветя и други.
За Вашето настроение ще се погрижат певци от различни жанрове, класически музиканти, шоу балети, фолклорни програми.


ТИЙМБИЛДИНГ

Предлаганите от нас Тимбилдинг програми ще поставят основата за една ефективна работа на Вашия екип в бъдеще. Те са изградени на базата на доказали се във времето методи, технологии и инструменти, и ще дадат на хората възможност да си сътрудничат, както и да извличат максимална полза от колективното познание.
Когато правим тим билдинг, основното нещо, от което започваме и се съобразяваме до края е Вашата цел. Всичко зависи от това КАКВО ИСКАТЕ ВИЕ.

 

 

КОНТАКТИ

Адрес: гр. Пловдив, район Централен
ул. "Георги Бенковски" №29 /Капана/

Лице за контакти: Марияна Славчева
тел: 0895303650, 032 268026

e-mail: office@belisimma.com
Facebook: Сватбена Агенция Bеlisimma-Пловдив
Skype: Belisimmaagency