FACEBOOK:

Аксесоари

Украсата на всяко едно сватбено тържество внася стил, изисканост и индивидуалност. Ние можем да я направим по ваша представа и идеи или да се доверите на нашия професионализъм.

За целта може да се възползвате от нашите промоционални пакетни цени за украса или да направите свой пакет от богатия ни асортимент от арки, изкуствени икебани, светещи завеси, калъфи за столове, украси за кола, различни видове стойки и римски колони, сватбена украса за масите на гостите, платове, балони, декорации и други.

Не се притеснявайте и не ограничавайте фантазията си! Абстрактните идеи и учудващите предложения винаги са добре дошли. Ние ще Ви помогнем да изберете подходящите от тях и да ги реализираме по незабравим начин – в най-добрата светлина. Възползвайте се от многообразието, което предлагаме на сватбени аксесоари: булчински букети избрани по каталог, изкуствени или естествени бутониери, покани и торти, съобразени с вашия стил и вкус, ръчно изработени и украсени църковни свещи и различни видове подаръчета за гостите ви – гипсови фигурки, бонбониери, стилни миниатюрни кошнички с цветя, кутийки с бижута и много други.

 

 

 

КОНТАКТИ

Адрес: гр. Пловдив, район Централен
ул. "Георги Бенковски" №29 /Капана/

Лице за контакти: Марияна Славчева
тел: 0895303650, 032 268026

e-mail: office@belisimma.com
Facebook: Сватбена Агенция Bеlisimma-Пловдив
Skype: Belisimmaagency